ANNONCE ANNONCE sushi Sushiskolen - Lær at lave en makirulle trin-for-trin Sushikok Fie Kruse fortæller og viser trin-for-trin, hvordan du kan mestre makiruller derhjemme. Du skal bruge: Et blad tang, en håndfuld sushiris, en skefuld sesam, peberrod, mayonaise, avocado, agurk, sukkerærter og et par skiver røget laks. Se også Fisk Sushiskolen - Lav japanske agurkestave til sushien Sushi Sushiskolen - Lær at lave en stor makirulle med krebsehaler, purløg og asparges Fisk Lav selv sushi: Fisken skal skæres, det er det sværeste Læs mere om sushi
Emballage Onlinehandel er fyldt med luft Lastbiler og postbude flytter hver dag rundt på tusindvis af papkasser, hvor luften fylder mere end den vare, vi har købt online. De halvtomme papkasser er til skade for miljøet og er med til at øge trængslen på vejene. En løsning skal gøre op med de luftige emballager
Coop Coop har papkasser i 4 størrelser Hvilken kasse passer bedst til det, du har købt? På Coops lager i Odense udregner en computer, hvilken kasse der skal bruges til din bestilling
Indkøb Shrinkflation: Her er varen, der gerne må skrumpe Når råvarepriserne stiger, ender dine dagligvarer ofte på skrump for at skjule en stigning i kiloprisen. Prisen kan altså holdes i ro, hvis en vare bliver mindre. Et sted skal du dog glæde dig over en vare, der bliver mindre og mindre
Indkøb Explainer: Hvorfor skrumper varerne i supermarkedet? Shrinkflation hedder det, når en vare bliver mindre uden at prisen falder. På dansk har vi ikke et ord for fænomenet, som producenter og supermarkeder bruger for at camouflere prisstigningerne.
Annoncørbetalt indhold Julekonkurrence: 9. december - vind gavekort til Air Greenland til en værdi af 4000 kroner Rigtigt mange af vores juletraditioner har mange, mange år på bagen, og måske kan du huske, hvad de tre vise mænd hed? Gæt med på dagens spørgsmål og deltag i lodtrækningen om et gavekort til Air Greenland KONKURRENCE
Annoncørbetalt indhold Bæredygtighed med bid: Bliv klogere på Label Rouge: Sådan gør franske frilandskyllinger en forskel
Tilberedning Alt i ovnen: 10 opskrifter, hvor alle ingredienser kommes direkte i et ildfast fad eller en bradepande