Sådan lægger du makeup, når du har briller

Brillebrugere bliver ofte endnu skønnere med lidt ekstra makeup på øjnene, for det tager det fokus tilbage, som brillerne snupper. Har du normal, bred eller tæt øjenstilling? Det skal du finde ud af, før du stikker penslen i øjenskyggen. For hver sin øjenstilling kræver sin egen teknik.

Giv den bare ekstra gas med makeuppen, hvis du bruger briller

Fremhæv øjnene og dæk randerne

Brug et ekstra lag mascara og eyeliner, for det fremhæver dine øjne inde bag glassene. Brug concealer under øjnene til at lysne huden. Briller har nemlig tendens til at forstærke de mørke rande.

Hver sin makeup til hver sin øjenstilling

Har du normal, bred eller tæt øjenstilling? Det skal du finde ud af, før du stikker penslen i øjenskyggen. For hver sin øjenstilling kræver sin egen teknik.

Tjek, hvilken type du er her, og læs, hvordan du får det bedste frem i dine øjne.

Makeup til tæt øjenstilling

Mellem dine øjne er der ikke plads nok til et ekstra øje. Derfor gælder det om at trække fokus ud mod din ydre globelinje. På den måde bliver der skabt mere balance i ansigtet. Derfor skal du holde dig fra at lægge øjenskygge og eyeliner i din indre øjenkrog.

Læg hellere makeup på ydre globelinie og brug kun en tynd eyeliner.

 

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Makeup til bred øjenstilling

 

Der er plads til mere end et ekstra øje mellem dine øjne. Derfor skal du trække fokus ind mod øjenkrogen for at skabe balance.  Sørg for at dine øjenbryn er markeret inderst og tegn dem eventuelt op.

Læg makeuppen tæt på den indre øjenkrog, og brug eventuelt eyeliner.

 

Makeup til normal øjenstilling

 

Du er i den heldige situation, at du kan gøre lige hvad du har lyst til.

 Kilde: Clea Bautista, stylist hos Synoptik

Læs mere om