Redaktionen anbefaler






Æggesnapsen er fin som den er. Når du trænger til fornyelse kan du tilsætte en strøget teske kakao, en teske citronsaft eller appelsinsaft. Rom, whiskey eller cognac kan også gøre noget godt for din æggesnaps.
Æggesnaps – det er rent slik. Før vingummibamserne og skumbananerne var opfundet hyggede børn og voksne sig om aftenen med en æggesnaps.
Æggesnaps laves af en pasteruriseret æggeblomme og 3 teske sukker. Rør det hele ud i en kop. Det tager tid. Charmen ved en æggesnaps er, at der skal arbejdes med teskeen ned i koppen. Rør og rør og rør igen med teskeen, til sukkeret er helt rørt ud, og du slet ikke kan mærke sukkeret knase mellem tænderne længere.
Æggesnapsen er fin som den er. Når du trænger til fornyelse kan du tilsætte en strøget teske kakao, en teske citronsaft eller appelsinsaft. Rom, whiskey eller cognac kan også gøre noget godt for din æggesnaps.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10