æg

Opskrift på æggesnaps - prøv en nem og lækker æggesnaps

Æggesnaps er rent lækkeri for børn og barnlige sjæle. En æggeblomme og 3 teskefulde sukker er nok.

Æggesnapsen er fin som den er. Når du trænger til fornyelse kan du tilsætte en strøget teske kakao, en teske citronsaft eller appelsinsaft. Rom, whiskey eller cognac kan også gøre noget godt for din æggesnaps.

Æggesnaps er hyggeligt

Æggesnaps – det er rent slik. Før vingummibamserne og skumbananerne var opfundet hyggede børn og voksne sig om aftenen med en æggesnaps.

Skal røres i hånden

Æggesnaps laves af en pasteruriseret æggeblomme og 3 teske sukker. Rør det hele ud i en kop. Det tager tid. Charmen ved en æggesnaps er, at der skal arbejdes med teskeen ned i koppen. Rør og rør og rør igen med teskeen, til sukkeret er helt rørt ud, og du slet ikke kan mærke sukkeret knase mellem tænderne længere.

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Put kakao eller citron i

Æggesnapsen er fin som den er. Når du trænger til fornyelse kan du tilsætte en strøget teske kakao, en teske citronsaft eller appelsinsaft. Rom, whiskey eller cognac kan også gøre noget godt for din æggesnaps.