Umut Sakarya: »En god flæskestegssandwich kan få folk til at tude«

I denne episode af »Med mad i munden« er vi på besøg hos kokken Umut Sakarya. Han er ekstraordinært glad for det traditionelle danske køkken, så vi skal selvfølgelig tale om traditioner. Hvad gør det ved maden? Hvad gør det ved os? Og hvordan sørger vi for at værne om den brune danske mad?

Find »Med mad i munden« her: iTunes Spotify / AndroidRSS

»En god flæskestegs-sandwich kan få folk til at tude,« siger Umut Sakarya. Han er kok og restaurantejer. Umut lægger ikke skjul på sin kærlighed til brun dansk mad. En kærlighed som ifølge ham har været undertrykt hos mange danskere, men som dukker frem, når vi sætter tænderne en af de mange velkendte smage.

Vi optog den her episode lige før jul - så vær forberedt på, at snakken undervejs kommer forbi glaskartofler, rødkål - og det at spise og drikke til man melder sig syg på arbejdet dagen efter.

Lyt til podcasten i afspilleren herover - eller find den i din podcast app.

»Med mad i munden« er sponseret af coop.dk/MAD
Lyt til episoden og få en kode til fri fragt (ved køb på minimum 500 kr.)

Se, hvad vi ellers skriver om: #podcast