Mad på 1 minut: Nemt naanbrød på panden

Smukke og smagfulde naanbrød, som kan laves på 10min og ikke engang kræver, at du tænder ovnen. Vi pensler dem med hvidløgssmør, så får de endnu mere smag. Server dem til krydrede gryderetter eller brug dem som en wrap og rul dem sammen med stegt kød, frisk grønt og lidt dressing.

Opskrift på 4 fladbrød

2 dl hvedemel
¾ tsk. bagepulver
¾ tsk. salt
1 tsk. nigellafrø (jomfru i det grønne)
1 spsk. yoghurt
1 dl vand

ca.1 spsk. smør
1 fed hvidløg, i tynde skiver

Fremgangsmåde

Bland de tørre ingredienser i en skål. Rør yoghurt og herefter vandet i, lidt af gangen. Ælt dejen i 4-6 minutter.
Smelt smørret sammen med hvidløg og lad det trække.
Del imens dejen i fire stykker og rul dem tyndt ud. Varm en pande over medium/høj varme og steg brødene, et af gangen,, ca. 2-3 min på hver side. Når brødet er gyldent vendes det og pensles med hvidløgssmørret på oversiden.
Tag brødene af og server dem straks imens de er lune.

Tip:
Brug sesam- eller fennikelfrø i stedet for nigellafrø. Du kan også erstatte yoghurt med olie.

Læs mere om