Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
2 dl hvedemel
¾ tsk. bagepulver
¾ tsk. salt
1 tsk. nigellafrø (jomfru i det grønne)
1 spsk. yoghurt
1 dl vand
ca.1 spsk. smør
1 fed hvidløg, i tynde skiver
Bland de tørre ingredienser i en skål. Rør yoghurt og herefter vandet i, lidt af gangen. Ælt dejen i 4-6 minutter.
Smelt smørret sammen med hvidløg og lad det trække.
Del imens dejen i fire stykker og rul dem tyndt ud. Varm en pande over medium/høj varme og steg brødene, et af gangen,, ca. 2-3 min på hver side. Når brødet er gyldent vendes det og pensles med hvidløgssmørret på oversiden.
Tag brødene af og server dem straks imens de er lune.
Tip:
Brug sesam- eller fennikelfrø i stedet for nigellafrø. Du kan også erstatte yoghurt med olie.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10