Mad på 1 minut: Nemt naanbrød på panden
Opskrift på 4 fladbrød
2 dl hvedemel
¾ tsk. bagepulver
¾ tsk. salt
1 tsk. nigellafrø (jomfru i det grønne)
1 spsk. yoghurt
1 dl vand
ca.1 spsk. smør
1 fed hvidløg, i tynde skiver
Fremgangsmåde
Bland de tørre ingredienser i en skål. Rør yoghurt og herefter vandet i, lidt af gangen. Ælt dejen i 4-6 minutter.
Smelt smørret sammen med hvidløg og lad det trække.
Del imens dejen i fire stykker og rul dem tyndt ud. Varm en pande over medium/høj varme og steg brødene, et af gangen,, ca. 2-3 min på hver side. Når brødet er gyldent vendes det og pensles med hvidløgssmørret på oversiden.
Tag brødene af og server dem straks imens de er lune.
Tip:
Brug sesam- eller fennikelfrø i stedet for nigellafrø. Du kan også erstatte yoghurt med olie.