Lav snobrød med slik i
Lav en stor portion almindelig snobrødsdej, og del dejen op i flere forskellige skåle og bland følgende i:
- Skumfiduser: Klip dem evt. i stykker, da mindre stykker er nemmere at blande i dejen.
Pas på når du bager snobrødet over bålet, sukkeret gør, at det let brænder på, hvilket du sikkert kender, fra når du rister skumfiduser over bålet. - M&M's: Med eller uden nødder smager det mega godt med chokoladestykker i dejen. Du kan også bruge almindelig chokoladestykker i dejen, men de farvede chokolinser giver snobrødet fine regnbuenuancer, som blander sig smukt som et mønster, i takt med at linserne smelter i brødet over bålet.
- Banan og nutella: bananen hakkes i dejen og bliver så lækker, når den bliver varme op. Vent med nutellaen til bagefter - det er lettest. Dyp evt. i brun farin, hvis I ikke har nutella.
- Generelt bør I sørge for at rulle dejen tyndt på pinden, så brødet hurtigt bliver bagt, og I undgår at skulle forkulle ydersiden for at få det inderste bagt ordentligt. Undgå flammer, gå efter gløder, når du sidder ved bålet.