Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
Jeanett´s ingefær- og gurkemejeshot fra Fanø:
2 l vand
400 g økologisk ingefær
100 g økologisk gurkemejerod
4 økologiske citroner
4 tsk. sorte peberkorn
Skyl alle ingredienser rene for urenheder.
Pres saften af citronerne, stil saften til side og skær citronerne i skiver.
Skær ingefær og gurkemeje i skiver med skræl på.
Kværn de sorte peberkorn.
Læg det hele ned i en stor gryde på nær citronsaften og hæld vandet over.
Lad blandingen simrekoge i 15 - 20 minutter og lad den trække i 30 min. Hæld saften gennem en si og på kande. Lad saften afkøle til under 40 grader, og hæld citronsaften i, så bevares C-vitaminerne i citronsaften bedst. Saften kan holde i køleskabet i ca. 3-4 uger.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10