Her kan du købe genbrugsmaterialer

Bolius har fundet nogle af de bedste byggemarkeder med brugte byggematerialer i Danmark. Læs, hvad du kan købe de forskellige steder, og find et genbrugsbyggemarked i nærheden af dig.

Mursten er bare et af mange brugte byggematerialer, som du finder i oversigten. Foto: Colourbox

Sjælland

Genbyg

En tømmerhandel med alt i brugte byggematerialer fra nyere termovinduer over brugte gulvbrædder til unikke fund fra fx hotel og restaurant Nimb i Tivoli eller den gamle nationalbank. Genbyg forhandler desuden restpartier, miljøvenlig maling samt bøger om genbrug og miljøvenligt byggeri. Alle varer kan ses i netbutikken, og der leveres over hele landet.

www.genbyg.dk

Adresse: Amager Landevej 185, 2770 Kastrup

Jakobsen Tegl Aps

Jacobsen Tegl er et firma med mere end 40 års erfaring i indsamling, sortering og salg af brugte tagsten og er en af Danmarks største udbydere af genbrugstagsten.

www.jakobsen-tegl.dk 

Adresse: Fragtvej 9, 2450 København SV

HC Genbyg 

Her finder du et stort udvalg af brugte vinduer og døre, bl.a. 300-400 nyere termovinduer med karm, terrassedøre og indvendige fyldningsdøre. Derudover et større antal radiatorer samt sanitet og belysningsarmaturer.

www.hc-genbyg.dk 

Adresse: Herstedøstergade 25, 2620 Albertslund 

J. Jensen A/S

J. Jensen A/S er et nedbrydningsfirma, der sælger brugte byggematerialer fra nedrivningsentrepriser. Fra en lagerhal på 1.000 m2 sælges brugte døre og vinduer, gulvplanker, klinker, brugte mursten samt vvs- og elartikler. J. Jensen A/S fører ikke tagsten, men har ofte et mindre udbud af nye varer, –fortrinsvis døre og vinduer.

www.j-jensen.com

Adresse: Højlundsvej 8, 3540

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Bergsten Aps

Bredt sortiment af brugte tagsten. Altid mere end 200 forskellige modeller på lager – rensede og sorterede til levering i hele landet.

www.bergsten.dk 

Adresse: Naurbjergvej 11, 4622 Havdrup

(Artiklen fortsætter efter annoncen)

Fyn

Hverringe Centrum for Restauring

Hverringe Herregård står bag et online-byggemarked, hvor du kan købe originale byggematerialer som genbrugsbyggematerialer til huse opført før 1960 og få vejledninger, gode råd og instruktioner i at anvende materialerne. Hverringe Centrum for Restaurening udbyder også kurser om restaurering.

www.hverringe.dk

Adresse: Hverringevej 206. 5300 Kerteminde

jk-genbrug

Her kan du finde nye og brugte byggematerialer, bl.a. døre, vinduer, gamle gulvbrædder, trapper, mursten, naturskifer og granit samt mere specielle ting som fx kakkelovne og radiatorskjulere. Jk-genbrug er et online byggemarked, der leverer i hele landet.

www.jk-genbrugscenter.dk 

Adresse: Teglværksvej 47C, 5220 Odense SØ

Gamle Mursten

Her finder du brugte, afrensede mursten til om- og nybygningsopgaver. Firmaet har specialiseret sig i en særlig rensemetode og kan afrense op mod 6.000 sten i timen. De modtager desuden byggeaffald og udlejer mobilt renseanlæg, så du selv kan rense dine sten og genbruge dem.

www.gamlemursten.dk 

Adresse: Skotlandsvej 16, 5700 Svendborg

Sanderum-Otterup Murerforretning

Virksomheden specialiserer sig i renovering og reparationer af nye og gamle tage. Stort lager af brugte tagsten samt hjemmeside med billeder, så du kan gå på jagt efter præcis den sten, du står og mangler.

www.sanderum-otterup-murerforretning.dk 

Adresse: Skebyvej 16, 5450 Otterup

Jylland

2ndhandtegl

Tagfirma med ekspertise i og stort lager af brugte tagsten – også rygnings- og specialsten. Forhandler desuden tilbehør til tagdækning samt andre brugte byggematerialer bl.a. døre og porcelænsvaske.

www.2ndtegl.dk 

Adresse: Vrødingsvej 53, 5700 Horsens

Brugte Mursten

Brugte mursten har specialiseret sig i indsamling og håndrensning af gamle mursten. Her kan du finde et bredt sortimentet, der skifter konstant.

www.brugtemursten.dk 

Adresse: Voldsgårdvej 8, 7400 Herning

Bango A/S

Bango er et byggemarked med speciale i brugte døre, vinduer og porte. Her kan du finde både brugte varer, restpartier samt tilbehør til døre og vinduer.

www.bango.dk 

Adresse: Højgårdsvej 25, Thorning, 8620 Kjellerup

Skave Nedbrydning

Skave Nedbrydning sælger brugte og nye byggematerialer. Stedet har et lager af nye vinduer og døre fra fabrikslager, brugt og nyt tømmer, jern, brugte ind- og udvendige døre, tagsten samt diverse fra gamle huse.

www.skave-nedbrydning.dk

Adresse: Hesselåvej 6, 7500 Holstebro 

KC Nedbrydning A/S

Nedbrydningsfirma med genbrugsplads, hvorfra der sælges brugte varer, bl.a. vinduer og døre, spær, el- og vvs-artikler samt hvidevarer.

www.kc-nedbrydning.dk  

Adresse: Kronborgvej 6A, 6600 Vejen

P. Olesen & Sønner A/S

P. Olsen & Sønner er et nedbrydningsirma med speciale i salg af genbrugsmaterialer fra gamle huse. Her finder du masser af indvendige og udvendige døre, gamle og nyere vinduer, gulvbrædder, gammelt glas, tagsten og tagplader.

www.p-olesen.dk 

Adresse: Industriområdet 25, 8732 Hovedgård

Læs mere om