Her er 7 af de bedste apps til din rejse

De fleste af os er flittige brugere af mobil-apps, og når vi skal på ferie eller rejse, er der i høj grad hjælp at hente hos nogle af de nye og gamle rejse-apps. Læs med her, hvor vi kommer med 7 af de bedste apps til dette års rejser.

Google Trips - Saml rejseinformationer

Er du bruger af Googles tjenester som Gmail, Calendar, maps osv., bør du bruge Google Trips. Her samles automatisk alle rejseinformationer ét sted, da appen gennemser din kalender og mailindbakke. Dette giver dig et godt overblik over dine ferieplaner, rejsedokumenter, tidspunkter osv. Derudover vil appen komme med forslag til, hvad du kan lave på de forskellige destinationer.

Download fra Google Play

Download fra App Store

XE Currency – Udregn nemt prisen

Udenlandske valutaer betyder oftest, at hovedregningen sættes på prøve. Du kan gøre shoppingturene lettere med appen XE Currency og undgå, at du pludselig har regnet forkert og ender med en dårlig handel. Med appen vil du altid vide hvad tingene koster, da appen omregner den lokale valuta til danske kroner.

Download fra Google Play

Download fra App Store

5 Rick Steves Audio Europe App – Rejseguide i ørerne

Sightseeing er allerbedst, når man samtidig lærer facts om stedet. Dog kan man ikke altid have en rejseguide med sig på farten, som kan fortælle spændende fakta. Men med mobilen i hånden kan du komme meget tæt på. Du kan downloade Rick Steves Audio Europe App, der vil fortælle dig det hele med en behagelig stemme. Appen er nemlig en enorm samling lydguides, hvor du kan vælge mellem mange forskellige seværdigheder og gåture i Europa.

Download fra Google Play

Download fra App Store

Rome2Rio – Anvend den letteste transport

I udlandet kender man ikke nødvendigvis den nemmeste rute, når man skal fra A til B med offentlig transport. Dette kan du få assistance til med appen Rome2Rio. Tider og afgange listes overskueligt op, og du vælger selv, om du skal transporteres med bus, bil, fly, tog, færge, cykel eller på gåben.

Download fra Google Play

Download fra App Store

Lettilgængelige lufthavnsinformationer 

Undgå unødvendig stress i lufthavnen ved at downloade Flio. Flio holder nemlig styr på en masse forskellige informationer, som du har brug for i forbindelse med afrejse og ankomst i lufthavnen. Forsinkelser, Wi-Fi-spots, spisesteder, vej til gates osv. er listet op, og du får ligeledes adgang til en lang række rabatkoder.

Download fra Google Play

Download fra App Store

Google Translate – Oversæt skilte og menukort

Din mobil kan fungere som oversætter i form af appen Google Translate. Her kan du oversætte tekst ved selv at skrive teksten ind i appen – eller endnu smartere: Du kan blot pege kameraet mod en tekst, hvorefter teksten automatisk oversættes med det samme. Dette er yderst smart til oversættelse af skilte og menukort.

Download fra Google Play

Download fra App Store

PackPoint - Hjælp til at pakke

Hvis du vil være sikker på at få alle de vigtige ting med i kufferten, kan du benytte appen PackPoint. Her får du hjælp til at pakke, da appen indeholder en lang række pakkelister, som er designet til forskellige destinationer. Du kan også skræddersy dine egne lister. Kryds tingene af, når du har pakket dem ned, og bevar dermed overblikket over pakningen.

Download fra Google Play

Download fra App Store