10 opskrifter med enebær
Enebærret er den bærende smagsgiver i gin og er et af de få krydderier, der stammer fra nåletræer. Det sorte bær er glimrende i madlavning, hvor den bitre og peberagtige smag giver skarpt modspil til kød og kål. Se 10 spændende opskrifter med det smagfulde bær - for eksempel enebærsild og langtidsstegt oksefilet.
Krondyr som simremad
Kyllingeragout
Enebærgryde med grønne bønner og bagt kartoffelmos
Fasanbryst med ristede kartoffelskiver, grønt, surt og sauce
Nordisk millionbøf med vildtkød og syrligt blomkål
Nyfortolkning af den gode, gamle millionbøf med smag af vildt, øl, enebær, kål og rodfrugter.
Se opskriften
Forloren hare med rodfrugter
Sprængt kalvebryst
Sprængt kalvebryst er et hit til sommerfrokosten. Her med let og lækker peberrodsdressing til.
Se opskriften