Vegetarisk paella
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | stort løg |
4 stk | fed hvidløg |
3 stk | peberfrugter |
8 stk | tomater |
- | gulerødder Et bundt små |
1 dl. | olivenolie |
- | salt |
- | peber |
4 dl. | parboiled ris |
6 dl. | vand |
1 stk. | grøntsagsbouillonterning |
0.21 g | safran |
- | sort oliven |
- | urter |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader og smør en stor ildfast form.
-
2Skær de store grøntsager i mindre stykker. Fordel alt undtagen gulerødder i formen og hæld olie henover. Krydr med salt og peber.
-
3Bag grøntsagerne møre i cirka 25 minutter.
-
4Kom gulerødder i formen og bag yderligere cirka 10 minutter.
-
5Kom ris, vand, bouillonterning og safran i en gryde og kog risen i 18 minutter.
-
6Hæld olien fra grøntsagerne i gryden med ris og vend rundt.
-
7Server grøntsagerne på en bund af ris.
-
8Drys med oliven og urter.