Varm chokolade med et friskt kick

Kraftig og varmende chokolade med et forfriskende spark fra mint og vodka. Opskriften giver 2-3 kopper.
Varm chokolade med et friskt kick
  • 2 Personer

Ingredienser

4 dl. sødmælk
80 g god, mørk chokolade (70 %), finthakket Ca. 10 kviste mynte (svarende til en lille potte)
1 knsp. salt
- sukker, efter smag
4 cl. vodka

Sådan gør du

  1. 1.Hæld sødmælken i en gryde sammen med chokoladen. Varm blandingen op over middel varme og lad den simre, til chokoladen er smeltet.
  2. 2.Tilsæt myntekviste, 1 knsp. salt og lad dem simre med i 3-4 min. Smag evt. til med sukker.
  3. 3.Fjern myntekvistene, fordel vodkaen i bunden af to kopper, og top op med den varme chokolade.

Tip!

Udelad vodkaen, hvis du vil have en alkoholfri drik. Vil du gerne have en kraftigere myntesmag, så brug et brev tørret pebermyntete i stedet for frisk mynte. Prøv andre smagsgivere i stedet for pebermynte, f.eks. et par strimler appelsinskal eller en sjat espressokaffe.

Se, hvad vi ellers skriver om: #få ingredienser og #drikke