Forvandl en pakke tortellini til en lækker salat på blot 15 minutter! Opskriften er fra bogen "Nemme Retter På Budget" fra Mummum (Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentse)
2 Personer
Ingredienser
250 g
tortellini
30 g
parmesan
1 stk.
avocado
10 g
pinjekerner
200 g
grønne bønner ,frosne
2 spsk.
grøn pesto
-
salt
30 g
rucola
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kog tortellini efter pakkens
anvisning.
2
Skær parmesanen i tynde
flager. Skær avocado i skiver.
3
Rist pinjekerner på en tør
og varm pande.
4
Bring en gryde med vand i
kog. Kom bønnerne i gryden,
lad dem ligge i vandet i 2-3
minutter, og hæld herefter
vandet fra.
5
Når tortellini er færdige,
vendes de i pesto og salt.
6
Herefter tilsættes rucola,
grønne bønner og avocado.