Tortellinisalat med pesto
- 2 Personer
Ingredienser
250 g | tortellini |
30 g | parmesan |
1 stk. | avocado |
10 g | pinjekerner |
200 g | grønne bønner ,frosne |
2 spsk. | grøn pesto |
- | salt |
30 g | rucola |
Sådan gør du
-
1Kog tortellini efter pakkens anvisning.
-
2Skær parmesanen i tynde flager. Skær avocado i skiver.
-
3Rist pinjekerner på en tør og varm pande.
-
4Bring en gryde med vand i kog. Kom bønnerne i gryden, lad dem ligge i vandet i 2-3 minutter, og hæld herefter vandet fra.
-
5Når tortellini er færdige, vendes de i pesto og salt.
-
6Herefter tilsættes rucola, grønne bønner og avocado.
-
7Top med ristede pinjekerner og revet parmesan.