Tortellinisalat med pesto
AFTENSMAD

Tortellinisalat med pesto

Forvandl en pakke tortellini til en lækker salat på blot 15 minutter! Opskriften er fra bogen "Nemme Retter På Budget" fra Mummum (Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentse)
  • 2 Personer

Ingredienser

250 g tortellini
30 g parmesan
1 stk. avocado
10 g pinjekerner
200 g grønne bønner ,frosne
2 spsk. grøn pesto
- salt
30 g rucola

Sådan gør du

  1. 1
    Kog tortellini efter pakkens anvisning.
  2. 2
    Skær parmesanen i tynde flager. Skær avocado i skiver.
  3. 3
    Rist pinjekerner på en tør og varm pande.
  4. 4
    Bring en gryde med vand i kog. Kom bønnerne i gryden, lad dem ligge i vandet i 2-3 minutter, og hæld herefter vandet fra.
  5. 5
    Når tortellini er færdige, vendes de i pesto og salt.
  6. 6
    Herefter tilsættes rucola, grønne bønner og avocado.
  7. 7
    Top med ristede pinjekerner og revet parmesan.