Tomat og græskarsuppe
VEGETAR

Tomat og græskarsuppe

Der er også linser i suppen, så den er dejligt mættende. Vi laver en stor portion, så der også kan varmes suppe dagen efter.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. lille hokkaidogræskar ca 1,2kg
4 spsk. olivenolie
1 stk. stor dåse tomatkoncentrat
1 l. vand
1 l. purerede tomater 2 brikker
2 dl. røde linser
2 stk. grøntsagsbouillon terninger
1 spsk. muscovadosukker
1 spsk. æblecidereddike
2 tsk. spidskommen
1 tsk. chiliflager
lidt salt
lidt peber

2 stk. løg

Tilbehør

- frisk koriander
- ristede græskarkerner

Sådan gør du

  1. 1
    Skær græskarret i tern, og hak løgene.
  2. 2
    Svits grøntsagerne i en stor gryde i olie.
  3. 3
    Tilsæt resten af ingredienserne i gryden, og lad den simre i ca. 20 minutter.
  4. 4
    Smag til med salt, og server suppen med græskarkerner og koriander.