Tomat og græskarsuppe
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | lille hokkaidogræskar ca 1,2kg |
4 spsk. | olivenolie |
1 stk. | stor dåse tomatkoncentrat |
1 l. | vand |
1 l. | purerede tomater 2 brikker |
2 dl. | røde linser |
2 stk | grøntsagsbouillon terninger |
1 spsk. | muscovadosukker |
1 spsk. | æblecidereddike |
2 tsk. | spidskommen |
1 tsk. | chiliflager |
lidt | salt |
lidt | peber |
2 stk | løg |
Tilbehør
- | frisk koriander |
- | ristede græskarkerner |
Sådan gør du
-
1Skær græskarret i tern, og hak løgene.
-
2Svits grøntsagerne i en stor gryde i olie.
-
3Tilsæt resten af ingredienserne i gryden, og lad den simre i ca. 20 minutter.
-
4Smag til med salt, og server suppen med græskarkerner og koriander.