Svinekotelet med tre slags gulerødder
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | gulerødder mindre |
1 spsk. | æblecidereddike |
1 spsk. | citronsaft |
1 spsk. | sukker |
- | en knivspids salt |
3 spsk. | koriander hakket |
3 dl. | olie til fritering |
8 stk | snackgulerødder |
800 g | svinekoteletter |
- | smør og olie |
- | Knivspids cayennepeber |
3 spsk. | tamari sauce |
1 stk. | lime |
1 stk. | hovedsalat |
Sådan gør du
-
1Rå: Skær gulerødder i tynde runde skiver. Kom eddike, citron, sukker og salt i en skål og vend gulerødder heri. Lad stå indtil spisetid. Hæld væden fra og vend med koriander.
-
2Chips: Høvl helt tynde skiver gulerod. Opvarm olien i en mindre gryde. Friter en mindre portion gulerod ad gangen. Når guleroden begynder at blive gylden i farven, tager du den op med en hulske. Afdryp og gentag.
-
3Damp møre i letsaltet vand med en sjat olie i cirka tre minutter.
-
4Steg kødet i smør og olie, cirka 3 minutter per side. Krydr med cayenne og overhæld med tamari og lidt limesaft.
-
5Server til gulerødder sammen med grøn salat.