Redaktionen anbefaler
| 50 g | smør |
| 1 | franskbrød |
| 250 g | flødeost |
| 2 spsk. | cremefraiche 38% |
| 3 | agurker , små |
| - | ½ fennikel |
| 1 | Stribet bede |
| 100 g | røget laks |
| 3 tsk. | fintreven peberrod |
| - | fintreven citronskal , fra en 1/2 økologisk citron |
| 1 spsk. | mayonnaise |
| 1 spsk. | creme fraiche |
| 2 spsk. | finthakket purløg |
| 2 | æg , kogte |
| 0.5 stk. | øko æble |
| - | flagesalt og friskkværnet sort peber |
| 1 spsk. | mayonnaise |
| 1 spsk. | creme fraiche |
| 2 spsk. | finthakket dild |
| 150 g | pillede rejer |
| - | citronsaft |
| - | frisk kværnet peber |