Stegt multe med dild

Multe er en mager fisk med fast, hvid kød, som smager himmelt, hvad end du damper, koger eller griller den. Vi tilbereder multen i en tyk flødesovs med kartofler og frisk dild. 
Stegt multe med dild
  • 4 Personer

ingredienser

1 kg kartofler
600 g multefileter
2 stk løg
1 dl. piske-fløde
2 dl. fiskebouilon
1 spsk. taffelsennep
- dild
- smør
- Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Sæt kartoflerne over.
  2. 2.Del fileterne i mindre stykker, og drys med salt og peber.
  3. 3.Steg fisken med skindsiden nedad, indtil den er gylden.
  4. 4.Tag op.
  5. 5.Skær løgene i skiver, og svits på panden.
  6. 6.Hæld fløde og bouillon på panden, og lad det simre i 5 minutter.
  7. 7.Læg fisken i, og lad den blive gennemvarm.
  8. 8.Drys dild over, og server med kartofler.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad