Stegt multe med dild
AFTENSMAD

Stegt multe med dild

Multe er en mager fisk med fast, hvid kød, som smager himmelt, hvad end du damper, koger eller griller den. Vi tilbereder multen i en tyk flødesovs med kartofler og frisk dild. 
  • 4 Personer

ingredienser

1 kg kartofler
600 g multefileter
2 stk løg
1 dl. piske-fløde
2 dl. fiskebouilon
1 spsk. taffelsennep
- dild
- smør
- Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt kartoflerne over.
  2. 2
    Del fileterne i mindre stykker, og drys med salt og peber.
  3. 3
    Steg fisken med skindsiden nedad, indtil den er gylden.
  4. 4
    Tag op.
  5. 5
    Skær løgene i skiver, og svits på panden.
  6. 6
    Hæld fløde og bouillon på panden, og lad det simre i 5 minutter.
  7. 7
    Læg fisken i, og lad den blive gennemvarm.
  8. 8
    Drys dild over, og server med kartofler.