Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
500 g | ærter |
2 spsk. | avocadoolie |
2 tsk. | citronsaft |
1 tsk. | honning |
2 stilke | estragon |
1 knsp. | salt |
1 bundt | broccoli |
1 stk. | blomkål lille |
1 stk. | spidskål |
12 stk | radiser |
1 spsk. | olie |
g | kulmuler |
- | salt og sort peber |
- | olivenolie |
En skefuld fed cremefraiche smagt til med citronsaft serveret på toppen af fisken er godt.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10