Stegt kulmule med friskbælgede ærter i estragonmarinade
Der er tre slags kål i retten her, der bliver frisk og knasende, hvis du holder godt øje med grøntsagerne, når de er i ovnen. Kulmule er en dejlig fisk, og som med al anden slags fisk er det vigtigt ikke at stege den for længe.

- 4 Personer
Ingredienser
500 g | ærter |
Marinade
2 spsk. | avocadoolie |
2 tsk. | citronsaft |
1 tsk. | honning |
2 stilke | estragon |
1 knsp. | salt |
Grøntsager
1 bundt | broccoli |
1 stk. | blomkål lille |
1 stk. | spidskål |
12 stk | radiser |
1 spsk. | olie |
Fisk
g | kulmuler |
- | salt og sort peber |
- | olivenolie |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 225 grader.
- 2.Bælg ærterne. Bland marinaden sammen, og vend ærter heri.
- 3.Skær grøntsagerne i mindre stykker, og vend med olie.
- 4.Spred ud på en bradepande, og bag møre i cirka 10 minutter. Hold øje.
- 5.Krydr fisken med salt. Steg den med skindsiden nedad i olie i cirka 5 minutter. Vend rundt og steg videre i cirka 2 minutter.
- 6.Server fisken på en bund af grøntsager og top med ærter og marinade.
Tip!
En skefuld fed cremefraiche smagt til med citronsaft serveret på toppen af fisken er godt.