Stegt kulmule med friskbælgede ærter i estragonmarinade
HOVEDRET

Stegt kulmule med friskbælgede ærter i estragonmarinade

Der er tre slags kål i retten her, der bliver frisk og knasende, hvis du holder godt øje med grøntsagerne, når de er i ovnen. Kulmule er en dejlig fisk, og som med al anden slags fisk er det vigtigt ikke at stege den for længe.
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g ærter

Marinade

2 spsk. avocadoolie
2 tsk. citronsaft
1 tsk. honning
2 stilke estragon
1 knsp. salt

Grøntsager

1 bundt broccoli
1 stk. blomkål lille
1 stk. spidskål
12 stk radiser
1 spsk. olie

Fisk

g kulmuler
- salt og sort peber
- olivenolie

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader. 
  2. 2
    Bælg ærterne. Bland marinaden sammen, og vend ærter heri. 
  3. 3
    Skær grøntsagerne i mindre stykker, og vend med olie. 
  4. 4
    Spred ud på en bradepande, og bag møre i cirka 10 minutter. Hold øje. 
  5. 5
    Krydr fisken med salt. Steg den med skindsiden nedad i olie i cirka 5 minutter. Vend rundt og steg videre i cirka 2 minutter. 
  6. 6
    Server fisken på en bund af grøntsager og top med ærter og marinade.

Tip!

En skefuld fed cremefraiche smagt til med citronsaft serveret på toppen af fisken er godt.