Redaktionen anbefaler






2 spsk. | neutral olie |
450 g | hakket svinekød |
2 fed | hvidløg presset |
3 tsk. | ingefær frisk, presset |
6 stk. | forårsløg i skiver |
1 stk. | spidskål lille, i tynde strimler |
3 spsk. | østerssauce |
2 tsk. | sojasauce efter smag |
lidt | hvidvinseddike efter smag |
30 stykker | forårsrulledej eller filodej (300g) |
- | neutral olie til fritering |
- | lime frisk |
- | sød chilisauce |
- | koriander til drys |
Forårsrullerne foldes ved at lægge den firkantede dej med en spids i retning mod din mave. Læg to skefulde fyld 5 cm fra spidsen som en tyk pølse. Fold nu spidsen en eller to gange over fyldet. Fold herefter sidespidserne ind over din rulle, og rul væk fra dig selv mod den sidste spids af dejen. Pensl det sidste af spidsen med sammenpisket æg, og lim den sammen på den måde. Rullen skal være fast.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10