Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
400 g | fiskefars |
150 g | optøede krebsehaler grofthakkede |
2 tsk. | chiliflager tørrede |
3 dl. | pankorasp |
0.75 l. | neutral olie til frittering |
2 dl. | mayonnaise alternativt creme fraiche |
3 spsk. | sød chilisauce efter smag |
0.5 fed | hvidløg, presset |
1 stk. | lime, saften efter smag |
- | salt og sort peber |
1 håndfuld | ærteskud og/eller frisk kørvel |
3 stk | hjertesalater små, delt i blade |
1 stk. | snackpeber i tynde strimler |
50 g | saltede mandler |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10