Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
150 g | spidskål fintsnittet |
150 g | rød spidskål fintsnittet |
100 g | bladselleri I tynde skiver |
200 g | æbler I tynde skiver |
50 g | valnødder hakkede |
1 dl. | Kærnemælk |
1 dl. | yoghurt natural |
4 spsk. | citronsaft |
2 spsk. | honning |
1 spsk. | dijonsennep Tilføj efter behov |
lidt | salt og lidt peber |
Læg evt. æblebådene i vand med lidt citronsaft, så æblerne ikke bliver mørke.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10