Spidskålssalat med kærnemælksdressing
- 4 Personer
Ingredienser
150 g | spidskål fintsnittet |
150 g | rød spidskål fintsnittet |
100 g | bladselleri I tynde skiver |
200 g | æbler I tynde skiver |
50 g | valnødder hakkede |
Dressing
1 dl. | Kærnemælk |
1 dl. | yoghurt natural |
4 spsk. | citronsaft |
2 spsk. | honning |
1 spsk. | dijonsennep Tilføj efter behov |
lidt | salt og lidt peber |
Sådan gør du
-
1Bland kål, bladselleri, æbler og valnødder i en skål.
-
2Rør dressingen sammen, og smag til med sennep, salt og peber.
-
3Hæld dressingen over salaten lige før servering, og drys med bredbladet persille.
Tip!
Læg evt. æblebådene i vand med lidt citronsaft, så æblerne ikke bliver mørke.