Spaghetti med rucolapesto og butterbeans

Lav en lækker vegetarret med spaghetti, hjemmelavet rucolapesto og de proteinrige og fiberfyldte butterbeans. Butterbeans er en lækker i konsistensen og smager ikke melet, og så er den dejlig mættende.
Spaghetti med rucolapesto  og butterbeans
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g spaghetti
2 dåser kogte butterbeans
50 g rucola
30 g pinjekerner
0.75 dl. olivenolie
1 tsk. citronsaft
1 fed hvidløg
lidt salt og lidt peber

Sådan gør du

  1. 1.Kog pastaen efter anvisning.
  2. 2.Når pastaen er kogt al dente, kommer du afdryppede bønner i kogevandet. De skal lige gennemvarmes. Afdryp spaghetti og bønner.
  3. 3.Kom alle ingredienser til pestoen i en blender og blend groft.
  4. 4.Vend pesto, spaghetti og bønner sammen og server straks.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #passer til sæsonen, #forret, #få ingredienser, #vegetar og #pastaret