Spaghetti carbonara med ærtepuré
- 4 Personer
Ingredienser
400 g | spaghetti |
Ærtepuré
2 stk. | fed hvidløg |
lidt | olie |
1 dl. | hvidvin |
2 dl. | piskefløde |
3 dl. | frosne ærter grønne |
2 håndfulde | spinatblade |
- | salt og sort peber |
Ved servering
4 stk. | æggeblommer |
lidt | pecorino-ost |
lidt | ærteskud |
Sådan gør du
-
1Kog spaghettien efter anvisning på emballagen.
-
2Svits pillede hvidløg i en gryde. Kom vin herpå, og lad simre i 2 minutter.
-
3Tilføj fløde og ærter, og lad simre under låg i 3 minutter. Blend til cremet konsistens, og vend spinaten heri.
-
4Smag til med salt og peber.
-
5Afdryp pastaen, og vend med ærtepuré. Server i dybe tallerkener. Top op med æggeblomme, ost og evt. ærteskud.