Redaktionen anbefaler






1 stk. | kylling ca. 1700 – 1900 g |
300 g | nye kartofler skrubbede |
1 stk. | porre renset |
100 g | grønne bønner nippede |
12 stk. | søde modne tomater små (f.eks. cherry) |
0.5 kg | ærter bælgede |
100 g | spinat skyllet (eller optøet) |
2 fed | hvidløg |
1 spsk. | persille |
1 spsk. | mynte |
0.5 spsk. | oregano |
1 stk. | chiliflager eller pulver |
1 stk. | citron |
lidt | salt og sort peber |
lidt | olivenolie |
- | cremefraiche til servering |
Kyllingen er et klimavenligt bud på animalsk protein og især, når vi bruger så meget af dyret som muligt. Her bruger vi både kogefond og noget af kødet, og så gemmer vi resten til en dejlig sandwich dagen efter.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10