Små browniebarer – med mælkechokolade & nødder
- 16 Personer
Ingredienser
125 g | rørsukker |
100 g | ahornsirup |
175 g | smør |
0.25 tsk. | fint salt |
3 stk. | æg |
75 g | hvedemel |
125 g | blandede nødder |
225 g | mælkechokolade mørk (47-50%) |
- | flagesalt til pynt |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 175/155 C varmluft. Smelt sukker, ahornsirup, smør, chokolade og salt sammen i en gryde over medium varme. Tag blandingen af varmen, og lad den afkøle til stuetemperatur.
-
2Pisk æggene sammen og rør dem i den let afkølede smørblanding, lidt ad gangen. Tilsæt melet, og rør dejen, til den kun lige er blandet og uden klumper. Undgå at piske eller røre yderligere.
-
3Hæld dejen i små rektangulære forme, ca. 2-3 spsk. dej i hver. Fordel nødderne på toppen, og drys med lidt flagesalt. Bag kagerne i ca. 15 min., indtil de er faste i kanterne, men stadig bløde i midten. Lad kagerne køle af inden servering.