Skaldyrsmiks med brunet smør og lime
- 4 Personer
- 25 Minutes
Ingredienser
2 dl. | belugalinser fra urtekram |
40 g | Økologisk smør |
1 stk. | løg |
600 g | optøet skaldyrsmiks |
- | salt og peber |
2 stk. | lime |
- | Nogle stilke citronmelisse |
Sådan gør du
-
1Kog linser efter anvisning på emballagen.
-
2Brun smørret i en lille gryde, til det er brunt og gyldent og dufter af karamel.
-
3Tag gryden fra komfuret, og lad vallen falde til bunds i nogle minutter.
-
4Hak løget og svits det kort i lidt af det brunede smør på en pande.
-
5Kom de afdryppede skaldyr på panden, og svits dem let.
-
6Smag til med salt og peber.
-
7Server de varme skaldyr med linser, limeskiver og citronmelisse.
-
8Dyp lidt smør over linser og skaldyr.