Sild med ribs og peberrod
FROKOST

Sild med ribs og peberrod

Hapser på en ske med lille aspargeskartoffel. Vi bruger gammeldags modnede sild. Lad dem gerne trække i køleskab natten over. Ribsene skal vendes i ved servering. De farver saucen lyserød.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 dl. cremefraiche 18%
2 spsk. mayonnaise
1 stk. skalotteløg
1 tsk. friskrevet peberrod
175 g afdryppede gammeldags modnede sildefileter
4 spsk. ribs, optøede fra fryseren
- dild

Sådan gør du

  1. 1
    Rør cremefraiche med mayonnaise, finthakket skalotteløg og peberrod.
  2. 2
    Skær sildefileterne i små fine skiver og vend dem i saucen.
  3. 3
    Lad dem gerne stå og trække natten over i køleskab.
  4. 4
    Vend ribsene med silden og pynt med dild.