Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | broccolli |
3 spsk. | neutral olie |
2 cm | frisk ingefær, revet |
2 stk. | fed hvidløg revet |
lidt | salt og sort peber |
4 stk. | koteletter |
0.75 tsk. | salt |
1 dl. | sesamfrø evt. blandede farver |
200 g | bøgehatte friske - evt. champignon |
0.5 dl. | sojasovs |
lidt | olie til stegning |
Tilbehør
- | kogte nudler eller jasminris |
- | frisk koriander |
- | limebåde |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 185/200 grader. Del broccolien, eller skær den i store buketter (skræl stokken). Bland olien med ingefær og hvidløg, og pensl broccolien på alle sider. Drys med salt og peber.
-
2Fordel broccoli på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag i ovnen i ca. 25 min.
-
3Bland salt og sesamfrø på en tallerken. Vend hver kotelet i blandingen. Varm olie på panden, og steg koteletterne over middel/høj varme i 2-3 min. på hver side, til de er gyldne.
-
4Tag koteletterne af panden, og steg svampene i 4-5 min., til de er gyldne. Hæld sojasauce på, og lad den simre i et par minutter under omrøring.
-
5Server det hele sammen.