Sardiner med persillesalat
FROKOST

Sardiner med persillesalat

De små, fede sardiner smager skønt med stegt citron og aïoli. Brug bredbladet persille til salaten, den fylder mere. 
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. sardiner
2 dl groft hakket bredbladet persille
2 stk. tomater
1 stk. lille rødløg
1 dl mayonnaise
1 fed hvidløg
4 stk. små økologiske citroner
- smør
- flute

Sådan gør du

  1. 1
    Brug en eller en halv dåse sardiner til hver alt afhængig af, hvor sultne I er.
  2. 2
    Kom persille i en skål.
  3. 3
    Hak tomat og løg fint og vend i.
  4. 4
    Rør mayonnaise med finthakket hvidløg.
  5. 5
    Skær citronen lige over og steg skærefladen godt i smør på en pande.
  6. 6
    Server hele herligheden sammen med brød.