Sandwichflutes

Saftige, hjemmebagte flutes, som er perfekte til skovturen eller madpakken. 
Sandwichflutes
  • 4 Personer

Ingredienser

- 1/2 portion køleskabsdej (se opskrift her på siden)
1 dl. groft eller alm. durummel

Sådan gør du

  1. 1.Tænd ovnen på 235 grader eller 220°C varmluft.
  2. 2.Drys bordet med durummel, og vend dejen ud her på. Skær dejen i 5-10 lige store stykker.
  3. 3.Tryk hvert dejstykke let flad, rul den stramt op, og form den forsigtigt til flutes.
  4. 4.Lad dem efterhæve på bageplader beklædt med bagepapir i cirka 15-20 minutter.
  5. 5.Giv hver flute 2-3 dybe skråsnit i toppen, og bag dem i cirka 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Se, hvad vi ellers skriver om: #bagværk