Salatbowle med smørstegte hvide asparges og mandler
FROKOST

Salatbowle med smørstegte hvide asparges og mandler

Hvide asparges er en kongespise, hvis de behandles med respekt. Som her, hvor de får god plads i en salatskål med rigelige mængder grønt.  
  • 4 Personer

Ingredienser

stk. hvide asparges
lidt olie
25 g smør
30 g mandler
2 stk. hjertesalater
1 stk. rød spidskål
1 stk. agurk
1 stk. lime
lidt estragon

Sådan gør du

  1. 1
    Skræl aspargesen og skær de nederste trævlede centimeter fra. Skær i mundrette stykker og steg langsomt møre i olie og smør sammen med hakkede mandler. Det tager cirka 4 minutter.
  2. 2
    Snit salaten, kålen og agurken fint og kom i fire skåle.  
  3. 3
    Top med asparges og mandler og smør. Dryp limesaft henover og drys med estragon.