Roulade med nutella
- 10 Personer
Dej
3 stk. | æg |
2 dl. | sukker |
2 tsk. | vaniljesukker |
1 dl. | hvedemel |
1 dl. | kartoffelmel |
2 tsk. | bagepulver |
1 dl. | mælk |
1 dl. | sukker |
Fyld
300 g | Nutella el. lign. produkt |
4 dl. | piske-fløde |
- | krymmel |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 250 grader.
-
2Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål. Pisk sammen med en elpisker, indtil blandingen bliver skummet.
-
3Bland mel, kartoffelmel og bagepulver sammen i en anden skål, og vend i æggeblandingen. Rør mælken i.
-
4Dæk bunden på en bradepande (cirka 30x40 cm) med bagepapir. Hæld dejen i, og bred ud over nærmest hele formen.
-
5Sæt bradepanden midt i ovnen, og bag i 5 minutter.
-
6Læg et stykke bagepapir på bordet, og drys sukker over. Vend den nybagte dej ud på det sukrede papir. Lad stå i fem minutter, og træk forsigtigt det bagepapir, som dejen blev bagt på, af. Lad dejen afkøle helt.
-
7Smør Nutella ud over dejen, og rul sammen til en lang roulade. Lad lukningen vende nedad. Lad rouladen ligge i papiret og en plasticpose, indtil den skal serveres.
-
8Pisk fløden til skum. Skær kagen i skiver, og server med flødeskum og krymmel.