Rødkålssalat med granatæble
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | lille rødkålshoved |
1 spsk. | honing |
1 spsk. | citronsaft |
3 spsk. | appelsinsaft |
1 knsp. | salt |
2 stk | æbler |
1 stk. | granatæble Evt. erstat med en pakke på 100 g. løse granatæblekerner fra C-salat. |
1 dl. | valnødder gerne ristede. |
- | mynte frisk. |
1 stk. | appelsin Skrællet og skåret i mindre stykker. |
Sådan gør du
-
1Snit rødkålen helt fint, og kom den i en skål.
-
2Dæk med koldt vand og lidt salt, og lad den stå i 20-30 minutter.
-
3Afdryp kålen, og kom den i en skål.
-
4Rør honning, citron- og appelsinsaft sammen.
-
5Vend dressingen med kålen. Snit æbler fint, og vend dem i.
-
6Befri granatæblekerner for skind, og vend dem i salaten.
-
7Skræl og skær appelsin i mindre stykker. Vend stykkerne i salaten.
-
8Pynt med valnødder og mynte, og server.
Tip!
Server eksempelvis salaten med et stegt andebryst - så har du et friskt og velsmagende alternativ til den klassiske juleret.