Rabarbersuppe med drys
AFTENSMAD

Rabarbersuppe med drys

Serveres kold med bær og ristede havregryn.
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g ordnede rabarber
4 dl. vand
2 dl. sukker
1 dl. coop piskefløde

Drys

25 g smør
1 dl. havregryn
3 spsk. sukker

Sådan gør du

  1. 1
    Skær rabarberne i mindre stykker, og kom dem i en gryde med vand og sukker. Lad suppen simre i 5 minutter.  
  2. 2
    Lad suppen blive helt kold i gryden. Stil den eventuelt i køleskabet.  
  3. 3
    Blend den jævn og skummende, når det er tid til dessert. Vend piskefløden i suppen, eller server som pisket på toppen.  
  4. 4
    Smelt smør på en pande, og rist havregryn og sukker indtil gyldent.Afkøl, og drys på suppen sammen med bær.