Rabarbersuppe med drys
Serveres kold med bær og ristede havregryn.

- 4 Personer
Ingredienser
500 g | ordnede rabarber |
4 dl. | vand |
2 dl. | sukker |
1 dl. | coop piskefløde |
Drys
25 g | smør |
1 dl. | havregryn |
3 spsk. | sukker |
Sådan gør du
- 1.Skær rabarberne i mindre stykker, og kom dem i en gryde med vand og sukker. Lad suppen simre i 5 minutter.
- 2.Lad suppen blive helt kold i gryden. Stil den eventuelt i køleskabet.
- 3.Blend den jævn og skummende, når det er tid til dessert. Vend piskefløden i suppen, eller server som pisket på toppen.
- 4.Smelt smør på en pande, og rist havregryn og sukker indtil gyldent.Afkøl, og drys på suppen sammen med bær.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad,
#frokost,
#lette retter,
#få ingredienser og #morgenmad og brunch