Rabarbersuppe med drys

Serveres kold med bær og ristede havregryn.
Rabarbersuppe med drys
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g ordnede rabarber
4 dl. vand
2 dl. sukker
1 dl. coop piskefløde

Drys

25 g smør
1 dl. havregryn
3 spsk. sukker

Sådan gør du

  1. 1.Skær rabarberne i mindre stykker, og kom dem i en gryde med vand og sukker. Lad suppen simre i 5 minutter.  
  2. 2.Lad suppen blive helt kold i gryden. Stil den eventuelt i køleskabet.  
  3. 3.Blend den jævn og skummende, når det er tid til dessert. Vend piskefløden i suppen, eller server som pisket på toppen.  
  4. 4.Smelt smør på en pande, og rist havregryn og sukker indtil gyldent.Afkøl, og drys på suppen sammen med bær.  
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #passer til sæsonen, #lette retter, #få ingredienser og #morgenmad og brunch