Poke bowl med and, grøn chili og mango
- 4 Personer
- 20 Minutes
Ingredienser
200 g | risnudler |
4 spsk. | sød chilisauce |
1 stk. | lime (saften) |
1 tsk. | sesamolie eller neutral olie |
- | salt |
200 g | andebryst stegt, afkølet |
2 stk. | grøn chili milde |
1 stk. | moden mango i tern |
2 stk. | forårsløg, finthakkede |
- | sesamfrø til drys |
Sådan gør du
-
1Kog nudlerne efter anvisning på pakken, i letsaltet vand. Køl dem herefter af ved at hælde dem i en sigte og overbruse dem med koldt vand.
-
2Bland chilisauce, lime og olie i bunden af en skål, smag til med salt og lime. Kom nudlerne i og vend dem rundt, så de dækkes af et tyndt lag dressing.
-
3Skær andekødet i tynde skiver. Fjern evt. skindet, hvis det er meget tykt og lidt sejt.
-
4Fordel nudlerne i 4 skåle. Top med andebryst.
-
5Skær chili i papirtynde skiver og fordel ovenpå, sammen med mango.
-
6Pynt med friske forårsløg og drys med sesamfrø – server straks.
Tip!
Prøv også denne bowl med en rest oksefilet/bøf/steak/mørbrad i stedet for and.