Pølser på spyd
AFTENSMAD

Pølser på spyd

Træt af klassisk ketchup, sennep og mayo til din pølse? Så prøv at servere pølser på spyd med relishcreme, hummus, majs og rød pesto i stedet!
  • 4 Personer

Ingredienser

1 kg pølser, forskellige slags
- Spyd
4 stk. majskolber

Hummus

1 dåse dåse kikærter
0.5 dl. olivenolie
0.5 stk. citron
2 spsk. Tahin
1 stk. fed hvidløg
2 spsk. vand
- Lidt peber og salt
1 knsp. spidskommen

Relishsalat

2 dl. Relish:
2 dl. græsk yoghurt
1 glas rød pesto
- grøn salat
lidt urter Brug dine favoritter

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt pølserne på spyd og grill eller steg dem i ovnen ved 225 grader, indtil de er gennemstegte.
  2. 2
    Grill eller steg majskolberne.
  3. 3
    Giv kikærterne et hurtigt skyl i koldt vand.
  4. 4
    Kom kikærter, olie, saft fra citronen og hvidløg i en blender.
  5. 5
    Blend dem, til de er cremede. Juster konsistensen med lidt vand ad gangen.
  6. 6
    Smag til med salt og peber.
  7. 7
    Rør relish og yoghurt sammen.
  8. 8
    Server pølsespyd med alt den dejlige creme og gerne med brød.

Tip!

Undgå brankede træspyd. Læg dem i blød i vand i 20 minutter, før de steges eller grilles