Pølser på spyd
Træt af klassisk ketchup, sennep og mayo til din pølse? Så prøv at servere pølser på spyd med relishcreme, hummus, majs og rød pesto i stedet!

- 4 Personer
Ingredienser
1 kg | pølser, forskellige slags |
- | Spyd |
4 stk | majskolber |
Hummus
1 dåse | dåse kikærter |
0.5 dl. | olivenolie |
0.5 stk. | citron |
2 spsk. | Tahin |
1 stk. | fed hvidløg |
2 spsk. | vand |
- | Lidt peber og salt |
1 knsp. | spidskommen |
Relishsalat
2 dl. | Relish: |
2 dl. | græsk yoghurt |
1 glas | rød pesto |
- | grøn salat |
lidt | urter Brug dine favoritter |
Sådan gør du
- 1.Sæt pølserne på spyd og grill eller steg dem i ovnen ved 225 grader, indtil de er gennemstegte.
- 2.Grill eller steg majskolberne.
- 3.Giv kikærterne et hurtigt skyl i koldt vand.
- 4.Kom kikærter, olie, saft fra citronen og hvidløg i en blender.
- 5.Blend dem, til de er cremede. Juster konsistensen med lidt vand ad gangen.
- 6.Smag til med salt og peber.
- 7.Rør relish og yoghurt sammen.
- 8.Server pølsespyd med alt den dejlige creme og gerne med brød.
Tip!
Undgå brankede træspyd. Læg dem i blød i vand i 20 minutter, før de steges eller grilles