Pizzabrød med artiskok, squash & oliven
SNACKS OG TILBEHøR

Pizzabrød med artiskok, squash & oliven

Bag skønne pizzabrød med artiskok, sorte oliven og grillet squash, og server dem som lune snacks til dine gæster før forretten. Bag dem på optøede hvidløgsbrød, det er nemt og smager himmelsk.  
  • 2 Personer

Ingredienser

1 stk. Hvidløgsbrød: optøet - f.eks. fra Il Fornaio
1 stk. squash lille
1 glas syltede artiskokker
125 g mozzarella
3 spsk. sorte oliven
- flagesalt

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 200 grader. Skær det øverste af hvidløgsbrødet af, så kun undersiden med hvidløgssmørret er tilbage.
  2. 2
    Skær squashen i tynde skiver og pensl med olien. Varm en grillpande op og grill squashskiverne, indtil de er bløde og med tydelige grillstriber. Fordel over brødet.
  3. 3
    Læg artiskokkerne imellem squashen og smuldr mozzarellaen over. Top med oliven.
  4. 4
    Drys med en smule havsalt og dryp med lidt olie. Varm brødet i ca. 10 minutter, eller indtil osten er smeltet, og brødet er varmt. Skær i skiver og servér med det samme.

Tip!

Prøv også med svampe, chorizo eller spinat som topping