Pizzabrød med artiskok, squash & oliven
- 2 Personer
Ingredienser
1 stk. | Hvidløgsbrød: optøet - f.eks. fra Il Fornaio |
1 stk. | squash lille |
1 glas | syltede artiskokker |
125 g | mozzarella |
3 spsk. | sorte oliven |
- | flagesalt |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 200 grader. Skær det øverste af hvidløgsbrødet af, så kun undersiden med hvidløgssmørret er tilbage.
-
2Skær squashen i tynde skiver og pensl med olien. Varm en grillpande op og grill squashskiverne, indtil de er bløde og med tydelige grillstriber. Fordel over brødet.
-
3Læg artiskokkerne imellem squashen og smuldr mozzarellaen over. Top med oliven.
-
4Drys med en smule havsalt og dryp med lidt olie. Varm brødet i ca. 10 minutter, eller indtil osten er smeltet, og brødet er varmt. Skær i skiver og servér med det samme.
Tip!
Prøv også med svampe, chorizo eller spinat som topping