Bag skønne pizzabrød med artiskok, sorte oliven og grillet squash, og server dem som lune snacks til dine gæster før forretten. Bag dem på optøede hvidløgsbrød, det er nemt og smager himmelsk.
2 Personer
Ingredienser
1 stk.
Hvidløgsbrød: optøet - f.eks. fra Il Fornaio
1 stk.
squash lille
1 glas
syltede artiskokker
125 g
mozzarella
3 spsk.
sorte oliven
-
flagesalt
ANNONCE
Sådan gør du
1
Tænd ovnen på 200 grader. Skær det øverste af hvidløgsbrødet af, så kun undersiden med hvidløgssmørret
er tilbage.
2
Skær squashen i tynde skiver og
pensl med olien. Varm en grillpande
op og grill squashskiverne, indtil de
er bløde og med tydelige grillstriber.
Fordel over brødet.
3
Læg artiskokkerne imellem squashen og smuldr
mozzarellaen over. Top med oliven.
4
Drys med en smule havsalt og dryp
med lidt olie. Varm brødet i ca. 10 minutter, eller indtil osten er smeltet, og brødet er
varmt. Skær i skiver og servér med
det samme.
Tip!
Prøv også med svampe, chorizo eller spinat som topping