Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
3 tsk. | chiliflager, tørrede |
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | stærk paprika |
1 tsk. | sukker |
0.5 fed | hvidløg kan udelades |
4 spsk. | olivenolie |
2 tsk. | hvidvinseddike |
1 dåse | tomatpure lille |
lidt | salt |
1.5 dl. | vand |
1 stk. | spidskål |
1 potte | frisk mynte |
2 spsk. | olivenolie |
1 stk. | lime, saften eller af 0,5 citron |
50 g | saltede mandler grofthakkede |
200 g | grillost (halloumi) i 1 cm tykke skiver |
- | olie til stegning |
4 stk | pitabrød |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10