Redaktionen anbefaler






2 spsk. | olivenolie |
400 g | hakket oksekød |
5 stk. | forårsløg, finthakket |
1 stk. | alm. løg i tern |
2 fed | hvidløg Revet eller presset |
1.5 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | stødt koriander |
2 tsk. | stærk paprika |
3 dl | kraftig oksebouillon |
300 g | majs fra dåse inkl. lage |
2 tsk. | kakaopulver |
- | salt |
- | friskkværnet peber |
- | evt. lidt brun farin |
- | evt. lidt limesaft |
- | cremefraiche |
- | grøn salat |
- | avocado |
Brug peberfrugt i stedet for majs. Brug picadilloen som fyld i tacos eller rul den ind i majpandekagerne sammen med revet ost og bag rullerne kort i ovnen til osten er smeltet.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10