Persillerødder bagt i krydret dej
- 4 Personer
Ingredienser
8 stk | persillerødder |
4 dl. | vand |
2 spsk. | salt |
3 spsk. | persille |
1 stk. | citron Riv skallen fr en halv citron |
12 dl. | hvedemel |
500 g | cherrytomater |
1 spsk. | olivenolie |
1.5 dl. | piskefløde |
1 spsk. | citronsaft |
1 knsp. | sukker |
2 spsk. | persille |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader varmluft. Skrub persillerødderne rene.
-
2Kom vand, salt, persille og citronskal i en skål. Rør mel i, indtil du har en klæg dej. Del dejen i fire stykker, og tryk dem flade på et meldrysset bord. Læg to rødder på hvert stykke dej, og luk dejen tæt om persillerødderne.
-
3Læg på bageplade og bag, indtil dejen er gennembagt, det tager cirka 40 minutter. Lad hvile i 10 minutter.
-
4På en anden bradepande lægger du tomater, som du har vendt i olivenolie. Bag i 20 minutter.
-
5Rør fløde med citron og sukker. Servér persillerodspakkerne med syrlig fløde, et drys persille og tomater til.