Paprikakrydret pasta med æble og løg

Herlig, nem og hurtig pastaret. Vi savner ikke kød eller fisk, men hvis du gør, er frikadeller til ganske dejligt. Stegte kammuslinger er også gode.
Paprikakrydret pasta med æble og løg
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk løg
2 stk 
æble
1 fed hvidløg
- smør
2 tsk. sød paprika
- salt og peber
1 stk. citron
400 g pasta
1 dl. creme fraiche 38%
4 spsk. Friskrevet parmasanost
- oregano

Sådan gør du

  1. 1.Sæt en gryde med vand over til pastaen. Hak løg og hvidløg.
  2. 2.Skær æble i tern.
  3. 3.Svits løg og æble i smør indtil gyldent.
  4. 4.Drys paprika over og vend rundt.
  5. 5.Hæld 4 spsk. vand over og lad simre 3-4 minutter.
  6. 6.Smag til med salt og peber og lidt citronsaft.
  7. 7.Kog pastaen og afdryp.
  8. 8.Vend med æbleblandingen og server med cremefraiche og parmesanost.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #æbler