Pappardelle med svinekødsragu
- 4 Personer
Ingredienser
300 g | pasta pappardelle |
100 g | røget bacon |
- | olivenolie |
500 g | hakket svinekød |
1 dl. | hvidvin |
400 g | flåede tomater |
140 g | koncentreret tomatpuré |
4 dl. | vand |
1 stk. | bouillonterning |
lidt | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
-
1Kog pastaen efter anvisning.
-
2Skær bacon i tern, og svits i olie.
-
3Svits også kødet heri.
-
4Kom vinen på, når kødet er stegt, og lad simre et par minutter.
-
5Tilføj flåede tomater, tomatpuré, vand og bouillon, og lad det simre i 15 minutter.
-
6Smag til med salt og peber, og server med pasta.
Tip!
En bredere pasta, for eksempel pappardelle, er meget bedre til at fange saucen op.