Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
4 stk | groftrevne æbler (ca. 400 g) |
2 stk | zittauerløg i grove tern (ca. 100 g) |
2 dl. | skummet- eller minimælk |
900 g | hakket svinekød (3-7% fedt) |
2 stk | æg |
100 g | finvalsede havregryn (ca. 2½ dl) |
1 spsk. | tørret timian |
2 tsk. | groft salt |
- | friskkværnet peber |
10 g | smør |
1 tsk. | rapsolie |
300 g | Fintstrimlet hvidkål |
2 stk | porrer i tynde ringe (ca. 200 g) |
2 stk | rødkindede æbler i både (ca. 250 g) |
tsk. | groft salt |
- | friskkværnet peber |
1 dl. | æblesaft |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10