Redaktionen anbefaler






500 g | hakket oksekød 8-12% |
1 tsk. | fint salt |
lidt | friskkværnet peber |
1 tsk. | tørret rosmarin |
1 dl | mælk |
1 spsk. | æg |
1 stk. | revet løg |
2 spsk. | havregryn |
2 spsk. | mel |
250 g | brombær friske eller frosne |
4 stk. | blommer et skrællet æble, i tern |
1 stk. | rødløg i tynde både |
0.5 spsk. | friskrevet ingefær |
3 spsk. | æbleeddike |
0.5 dl | sukker |
- | Ovnstegte kartofler |
- | grønne bønner dampede |
Brombærchutneyen holder ca. 5 dage på køl, men skal du gemme den længere, er det bedst at hælde den i skoldede glas, mens den stadig er rigtig varm. Sæt låg på, så holder den længe i køleskab.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10