Okonomiyaki
- 2 Personer
Ingredienser
1.5 dl. | hvedemel |
1 dl. | vand eller kold bouilon |
2 stk. | æg |
- | salt |
150 g | hvidkål |
4 stk. | forårsløg |
2 spsk. | syltet ingefær (de rosa, som du også bruger til sushi) |
1 håndfuld | bønnespire |
250 g | rå laksefilet |
4 spsk. | neutral olie |
saucen
5 spsk. | mayonnaise |
1 spsk. | Teriyakisauce |
Sådan gør du
-
1Pisk mel og vand sammen i en skål.
-
2Tilsæt æg, og pisk til en jævn »pandekagedej«, kom lidt salt i.
-
3Snit hvidkål og forårsløg fint, og vend i dejen.
-
4Hak de styltede ingefær fint, og vend i sammen med bønnespirer.
-
5Skær laksen i mindre tern, ca. 1,5 cm., og vend i.
-
6Steg nu halvdelen af dejen i 2 spsk. olie i en mindre stegepande, ca. 22 cm.
-
7Når den ene side er godt brunet, vender du og steger videre på den anden side.
-
8Skru ned for varmen, og sørg for, at retten er helt gennemstegt.
-
9Gentag med den anden del dej.
-
10Rør mayonnaisen med saucen, og fordel over retten.
-
11Server som den er eller med nykogt ris.