Nem aspargessuppe
AFTENSMAD

Nem aspargessuppe

Vi topper denne hurtige aspargessuppe med paprikakrydrede stykker af brød og æg vendt på panden. 
  • 4 Personer

Ingredienser

l. hønsebouillon
1 dl. hvidvin
500 g grøn asparges
75 g flødeost
3 stk hårdkogte æg
3 stk skiver groft brød
- smør
1 tsk. paprika
lidt Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Kog bouillon og vin op i en gryde.
  2. 2
    Skær asparges i mindre stykker, smid de nederste 3-4 cm af den træede stilk væk.
  3. 3
    Kom asparges i. Lad simre i ca. 10 minutter.
  4. 4
    Blend suppen, og hæld den tilbage i gryden.
  5. 5
    Kom osten i suppen og rør rundt.
  6. 6
    Smag til med salt og peber.
  7. 7
    Skær æg og brød i tern.
  8. 8
    Smelt smør på en pande, og brun brød og æg sammen med paprika.
  9. 9
    Kom suppen i fire tallerkener og top den med varmt æg og brød.