Nem aspargessuppe

Vi topper denne hurtige aspargessuppe med paprikakrydrede stykker af brød og æg vendt på panden. 
Nem aspargessuppe
  • 4 Personer

Ingredienser

l. hønsebouillon
1 dl. hvidvin
500 g grøn asparges
75 g flødeost
3 stk hårdkogte æg
3 stk skiver groft brød
- smør
1 tsk. paprika
lidt Lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Kog bouillon og vin op i en gryde.
  2. 2.Skær asparges i mindre stykker, smid de nederste 3-4 cm af den træede stilk væk.
  3. 3.Kom asparges i. Lad simre i ca. 10 minutter.
  4. 4.Blend suppen, og hæld den tilbage i gryden.
  5. 5.Kom osten i suppen og rør rundt.
  6. 6.Smag til med salt og peber.
  7. 7.Skær æg og brød i tern.
  8. 8.Smelt smør på en pande, og brun brød og æg sammen med paprika.
  9. 9.Kom suppen i fire tallerkener og top den med varmt æg og brød.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #vegetar