Nem aspargessuppe
Vi topper denne hurtige aspargessuppe med paprikakrydrede stykker af brød og æg vendt på panden.

- 4 Personer
Ingredienser
l. | hønsebouillon |
1 dl. | hvidvin |
500 g | grøn asparges |
75 g | flødeost |
3 stk | hårdkogte æg |
3 stk | skiver groft brød |
- | smør |
1 tsk. | paprika |
lidt | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Kog bouillon og vin op i en gryde.
- 2.Skær asparges i mindre stykker, smid de nederste 3-4 cm af den træede stilk væk.
- 3.Kom asparges i. Lad simre i ca. 10 minutter.
- 4.Blend suppen, og hæld den tilbage i gryden.
- 5.Kom osten i suppen og rør rundt.
- 6.Smag til med salt og peber.
- 7.Skær æg og brød i tern.
- 8.Smelt smør på en pande, og brun brød og æg sammen med paprika.
- 9.Kom suppen i fire tallerkener og top den med varmt æg og brød.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #vegetar