Nachos med butterbean- og blomkålshummus
- 4 Personer
Ingredienser
200 g | butterbeans |
1 stk. | Boulion, hønse eller grøntsags |
1 hoved | blomkål Brug lille hoved |
4 spsk. | olivenolie |
0.5 stk. | citron |
1 stk. | courgette |
1 stk. | rødløg. |
0.5 stk. | rød chili |
2 stk. | avokado |
1 stk. | lime |
200 g | Nachos |
100 g | revet ost |
Sådan gør du
-
1Læg bønner i blød i koldt vand i 12 timer. Afdryp.
-
2Kog møre i vand tilsat bouillonterning i 45-60 minutter.
-
3Når der mangler 5 minutter af kogetiden, kommer du blomkål skåret i mindre stykker i vandet og koger blomkålen mør.
-
4Sæt ovnen på 225 grader.
-
5Afdryp bønnerne og blomkål helt og kom i en blender sammen med olie og lidt citronsaft. Blend til hummuskonsistens. Smag til med salt og peber.
-
6Skær courgetten i skiver, og steg dem på en grillpande.
-
7Hak rødløg og chili. Skær avokadoer i både.
-
8Spred nachos ud på en bradepande, og drys dem med ost.
-
9Gratiner dem i nogle få minutter.
-
10Server med hummus og grønt, smag til med lime.