Mini rod-frugttærter med rucola, gedeost og nigella
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | Gullerod |
1 stk. | rødbede |
1 stk. | pastinak |
2 stk. | hvidløg fed |
5 stk. | kviste timian |
- | olivenolie |
- | salt |
- | peber |
2 ruller | tærtedej eller pizzadej |
100 g | frisk gedeost |
1 stk. | rucolasalat lille pose |
lidt | Nigellafrø |
Sådan gør du
-
1Skræl og skær gulerødder, rødbede og pastinak i mindre tern. Pil og skær hvidløg i tynde skiver. Pluk timian fra kvistene.
-
2Steg rodfrugterne 6-7 min. på en pande med olivenolie, til de er let møre. Du kan også bage dem let møre i ovnen i 15-20 min. Afkøl dem let og vend dem med timian, hvidløg, salt og peber.
-
3Tænd ovnen på 200 grader.
-
4Fold/rul dejen ud og skær hver dej i 4 kvarte stykker. Kom rodfrugter i midten på hvert dejstykke og fold kanterne let ind rundt langs kanten, se billedet.
-
5Placer minitærterne på en bageplade med bagepapir og bag dem, til dejen er gylden og færdigbagt, 18-20 minutter.
-
6Anret tærterne på et fad og drys med nigellafrø og små stykker af frisk gedeost. Top tærterne med rucola.