Mini rod-frugttærter med rucola, gedeost og nigella
Steg rodfrugterne på en pande eller bag dem i ovnen, så de er let møre, inden du folder dejen flot omkring dem.
4 Personer
Ingredienser
1 stk.
Gullerod
1 stk.
rødbede
1 stk.
pastinak
2 fed
hvidløg
5 stk.
kviste timian
-
olivenolie
-
salt
-
peber
2 ruller
tærtedej eller pizzadej
100 g
frisk gedeost
1 stk.
rucolasalat lille pose
lidt
Nigellafrø
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skræl og skær gulerødder, rødbede og pastinak i mindre tern. Pil og skær hvidløg i tynde skiver. Pluk timian fra kvistene.
2
Steg rodfrugterne 6-7 min. på en pande med olivenolie, til de er let møre. Du kan også bage dem let møre i ovnen i 15-20 min. Afkøl dem let og vend dem med timian, hvidløg, salt og peber.
3
Tænd ovnen på 200 grader.
4
Fold/rul dejen ud og skær hver dej i 4 kvarte stykker. Kom rodfrugter i midten på hvert dejstykke og fold kanterne let ind rundt langs kanten, se billedet.
5
Placer minitærterne på en bageplade med bagepapir og bag dem, til dejen er gylden og færdigbagt, 18-20 minutter.
6
Anret tærterne på et fad og drys med nigellafrø og små stykker af frisk gedeost. Top tærterne med rucola.