Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 spsk. | neutral olie |
400 g | hakket svinekød |
3 stk | små porrer |
2 fed | hvidløg, revet eller presset |
4 tsk. | rød eller gul karrypasta |
2 dl. | kokosmælk |
1 dl. | vand, kan evt. udelades |
- | saften af 1 lime |
1 tsk. | thailandsk fiskesauce |
g | slikærter eller sugar snaps |
- | salt |
- | Evt. lidt sukker |
1 stk. | frisk mango |
- | saften af en halv lime |
2 spsk. | saltede peanuts, hakkede |
- | frisk koriander til drys |
- | kogte nudler, gerne fuldkorn |
Brug karrypulver sammen med 1 tsk. friskrevet ingefær i stedet for karrypasta. Udelad nudlerne og server i stedet kogte ris eller brød til retten.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10